וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד קצוץ עם ביצים ובצל

מתכון של מסעדת "סנדר"

מתכון מאת: מערכת וואלה

כבד קצוץ של מסעדת סנדר. יחצנים,
כבד קצוץ של מסעדת סנדר/יחצנים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1/2 קילו כבד עוף
  • 3 בצלים
  • 4 ביצים קשות
  • 50 גר' שומן אווז

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשארו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
  • 2. את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.
  • 3. לאחר שעת קירור מעבירים את הכבד למטחנת בשר (ניתן למעוך גם במזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully