כבד קצוץ עם ביצים ובצל
מתכון של מסעדת "סנדר"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 1/2 קילו כבד עוף
- 3 בצלים
- 4 ביצים קשות
- 50 גר' שומן אווז
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשארו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
- 2. את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.
- 3. לאחר שעת קירור מעבירים את הכבד למטחנת בשר (ניתן למעוך גם במזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.