פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאטה כבד

      מתכון של השף אסי רוטשילד מהלאונגר בר התלאביב - X-ray

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פאטה כבד של הלאונג בר אקס ריי (יח
      פאטה כבד של הלאונג בר אקס ריי (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 2 ק"ג כבד עוף
      • 4 ביצים קשות
      • כפית מלח
      • כפית פלפל שחור
      • 50 גר' חמאה
      • 1/3 כוס ברנדי

      אופן ההכנה

      • 1. מקפיצים את הכבד על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, הפלפל והברנדי וממשיכים לבשל כרבע שעה.
      • 2. מעבירים את התערובת למג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי.
      • רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -