וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאטה כבד

מתכון של השף אסי רוטשילד מהלאונגר בר התלאביב - X-ray

מתכון מאת: מערכת וואלה!

פאטה כבד של הלאונג בר אקס ריי.
פאטה כבד של הלאונג בר אקס ריי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 2 ק"ג כבד עוף
  • 4 ביצים קשות
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 50 גר' חמאה
  • 1/3 כוס ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מקפיצים את הכבד על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, הפלפל והברנדי וממשיכים לבשל כרבע שעה.
  • 2. מעבירים את התערובת למג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי.
  • רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully