פאטה כבד
מתכון של השף אסי רוטשילד מהלאונגר בר התלאביב - X-ray
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 2 ק"ג כבד עוף
- 4 ביצים קשות
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- 50 גר' חמאה
- 1/3 כוס ברנדי
אופן ההכנה
- 1. מקפיצים את הכבד על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, הפלפל והברנדי וממשיכים לבשל כרבע שעה.
- 2. מעבירים את התערובת למג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי.
- רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.