וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט מטיאס עם פטריות ובצל ירוק

מתכון מתוך הספר "ארוחת בוקר" מאת אלינוער רבין, לחגיגה של דג מטיאס, פטריות שמפניון, לימון, ובעיקר- בצל ירוק בשפע, שמעניק מחריפותו למנה.

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה

סלט מטיאס עם פטריות ובצל ירוק (יואל מזרחי) מתוך ארוחות בוקר. מערכת וואלה
סלט מטיאס עם פטריות ובצל ירוק (יואל מזרחי) מתוך ארוחות בוקר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-8-10 סועדים:
  • 6 פילטים מנוקים של מטיאס
  • מיץ משני לימונים
  • 2 חבילות בצל ירוק
  • 250 גרם פטריות שמפיניון קטנות חצויות
  • 1 לימון פרוס
  • 1 כפית גרגרי חרדל
  • 1 כפית גרגרי פלפל שחור
  • ½ כפית גרגרי פלפל אדום
  • 2 עלי דפנה
  • שמן תירס

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את פילה המטיאס לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ ושמים בקערה, יוצקים מעל מיץ לימון וממתינים כ-15 דקות. מוציאים מהלימון.
  • 2. פורסים את הבצל הירוק לפרוסות בעובי ½ ס"מ, החלק הלבן והירוק.
  • 3. מסדרים בצנצנת שכבות של המטיאס, הבצל הירוק, הפטריות ופרוסות לימון. מוסיפים את גרגרי החרדל, הפלפל השחור והאדום ועלי הדפנה. מכסים בשמן ושומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully