וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחי בקר בנוסח סצ'ואן

מסעדת "פקין" שביד חרוצים בתל אביב היא אחת המסעדות הסיניות הוותיקות שיש לעיר להציע. במתכון הבא היא מראה איך לוקחים מנה קלאסית כבקר סצ'ואן, ומכינים אותה בקלי קלות.

מתכון מאת: מסעדת פקין, מערכת וואלה

נתחי בקר בנוסח סצואן של מסעדת פקין.
נתחי בקר בנוסח סצואן של מסעדת פקין

מצרכים למתכון

  • לשני סועדים:
  • 1/2 ק"ג נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה
  • 1 פלפל אדום חתוך לטבעות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לטבעות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לטבעות
  • 1 בצל חתוך לטבעות
  • כף סויה כהה
  • 2 כפות חומץ
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • כפית קורנפלור
  • שן שום כתושה

אופן ההכנה

  • 1. מקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל.
  • 2. לאחר 4-5 דקות מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.
  • 3. מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור, כשהוא מומס עם מעט מים. לאחר 2 דקות נוספות של הקפצה מגישים את המנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully