פיצה ישראלית

מתכון מאת: ראובן יפה,rubini0@walla.com
פיצה

מצרכים

  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח רגיל
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 50 גר' שמרים
  • חצי כוס שמן רגיל או שמן זית
  • קורט מלח
  • 2כפיות סוכר
  • לרוטב:
  • 2 עגבניות
  • 2כפות רסק עגבניות
  • מעט שמן
  • אורגנו לפי הטעם
  • קורט מלח
  • קטשופ
  • גבינה מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. הבצק: מערבבים את הקמח והשמרים ביחד,יוצרים גומה במרכז ולשים את כל המצרכים לבצק רך ונעים למגע.
  • 2. משהים את הבצק להתפחה למשך כשעה ולאחר מכן
  • מחלקים את הבצק ל 2 ומרדדים על נייר אפיה.
  • 3. הרוטב: מערבבים את כל המצרכים חוץ מהגבינה , ומורחים על הבצק מפזרים גבינה ואופים בחום בינוני למשך כ40 דקות.
  • *ניתן להוסיף על הפיצה לפני האפיה כל תוספת:
  • זיתים, ירקות, אנשובי,וכל מיני גבינות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully