- 1. ממיסים על אש קטנה בסיר על אדים 2 כפות קקאו+כפית נס קפה+2 כפות סוכר (מתוך כוס הסוכר) , 1 כף מים, 1 כף קוניאק, 100 גר' שוקולד מריר, 100 גר' מרגרינה עד לתערובת חלקה ואחידה ומצננים.
-
- 2. בקערה נפרדת מפרידים את 6 הביצים לחלבונים וחלמונים, את 6 החלבונים מקציפים לקצף יציב עם יתרת הסוכר שנשארה בכוס ואת 6 החלמונים מוסיפים תוך כדי בחישה לתערובת השוקלד המצוננת.
-
- 3. את תערובת השוקלד שופכים לתוך קציפת החלבונים ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה.
-
- 4. את התערובת יוצקים לתבנית 20X30 (אפשר חד פעמיות)ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 140 מעלות למשך חצי שעה ומצננים.
-
- 5. בקערה יוצקים מיכלית שמנת מתוקה ומקציפים עד שנוצרת קצפת יציבה, ממשיכים עם ההקצפה תוך אוספת 2 כפות גדושות של ריבת חלב, עד לקבלת קצף אחיד .
-
- 6. את הקצפת מורחים על העוגה המצוננת ומגישים לאחר 4 שעות.