וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף תפוחי אדמה ובטטות ברוטב

מתכון מאת: לינור גורוביץ',koby@monitin.com

בטטות. מערכת וואלה!
בטטות

מצרכים למתכון

  • ל- 6 אנשים:
  • 12 פולקע
  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 בטטות גדולות
  • כף גדושה של דבש
  • כף וחצי של זעתר
  • רבע בקבוק של קטשופ
  • חצי כוס מים רותחים
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות בעובי סביר ומסדרים אותם על חצי תבנית ובחצי השני מסדרים את העוף.
  • 2. בקערה שמים את הקטשופ, השמן, המלח, הזעתר ומערבבים היטב. את כף הדבש יש להמיס בתוך חצי כוס של מים רותחים ולאחר מכן מוסיפים לקערה עם יתרת החומרים.
  • 3. מערבבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה ומפזרים על התפוחי אדמה, הבטטות והעוף שבתבנית. יש לערבב היטב הכל בתבנית ולוודא שכיסינו את כל המרכיבים היטב ברוטב.
  • 4. מבשלים בחום בינוני למשך 4-6 שעות. אפשר גם שעתיים אך ככל שהאוכל יהיה יותר זמן בתנות כך הכל יצא נימוך וטעים יותר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully