- 1. חותכים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות בעובי סביר ומסדרים אותם על חצי תבנית ובחצי השני מסדרים את העוף.
-
- 2. בקערה שמים את הקטשופ, השמן, המלח, הזעתר ומערבבים היטב. את כף הדבש יש להמיס בתוך חצי כוס של מים רותחים ולאחר מכן מוסיפים לקערה עם יתרת החומרים.
-
- 3. מערבבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה ומפזרים על התפוחי אדמה, הבטטות והעוף שבתבנית. יש לערבב היטב הכל בתבנית ולוודא שכיסינו את כל המרכיבים היטב ברוטב.
-
- 4. מבשלים בחום בינוני למשך 4-6 שעות. אפשר גם שעתיים אך ככל שהאוכל יהיה יותר זמן בתנות כך הכל יצא נימוך וטעים יותר.