וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הקינואה של בעז וכטל

מפלגת עלה ירוק

מתכון מאת: rest

בועז וכטל יושב ראש עלה ירוק. מערכת וואלה
בועז וכטל יושב ראש עלה ירוק

מצרכים למתכון

  • עלה ירוק כך מתברר, זה לא רק ספייס קוקיס, אצל בועז וכטל בבית אוכל אורגני ומתכוני בריאות זה מה שהולך. במצע של עלה ירוק לפיכך, חותרים לסבסוד של אוכל אורגאני, והנה גם מתכון לקינואה או דוחן מבית היוצר של בעז וכטל, ראש עלה ירוק
  • "אמא שלי אחות לבריאות הציבור ולכן אני אוהב לחשוב על עצמנו כאקטיביסטים של בריאות הציבור וצדק חברתי. אשתי היתה טבעונית ועשתה "down grading" לצמחונות, והיא זו שמשפיעה על המשמעת הקולינארית בבית. אנחנו מנסים לחנך את הילדים בכיוון וזה די עובד כל עוד נותנים להם להתחרע כשבא להם ואז הם לא עושים דווקא. אנחנו אוהבים מאד לאכול בבקתה בקדיתא, שווה לבוא לצימרים רק בשביל ארוחת הבוקר; באונאמי, כי סושי זה מאד בריאותי וללחם ארז בהרצליה אנחנו מביאים את האורחים מחו"ל". והנה גם מתכון ממיה (מעינה) זוגתו של בעז, שמספרת שכמו כמעט בכל בית בישראל, השניצל לוקח מקום ראשון (עם תיקון בריאותי של פירורי לחם ושומשום מלא), ומספקת מתכון למה שליד השניצל: קינואה או דוחן עם בטטה וקינמון:
  • חומרים ל5- מנות:
  • 2 כוסות דוחן או קינואה.
  • בצל אחד קצוץ
  • בטטה אחת גדולה פרוסה לקוביות
  • כ-4 כוסות מים לבישול (יחס דומה לאורז: על כוס אורז/קינואה/דוחן, 2 כוסות מים).

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבטטה והבצל, שופכים את הקינואה ומערבבים.
  • 2. מוסיפים פלפל שחור, קינמון ומעט מלח ומכסים במים.
  • 3. מבשלים כחצי שעה עד שהקינואה או הדוחן רכים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully