וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קובבה בטטה -פאי

מתכון מאת: חדוה,yakovharary@walla.com

תפוחי אדמה. Artoday
תפוחי אדמה

מצרכים למתכון

  • כ-6 תפוא
  • חזה עוף שלם-חתוך לקוביות קטנטנות או טחון
  • 2 בצלים גדולים
  • צימוקים
  • ביצה לצפוי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה בתוספת מלח ומועכים לפירה. מצננים היטב.משמנים היטב תבנית פאי יפה להגשה ומסדרים בשכבה מחצית מהפירה בצורה מהודקת.
  • 2. מטגנים בצל בקוביות קטנות .כשחצי מטוגן מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים רק עד להזהבה.מורידים מהאש מתבלים במלח ומוסיפים צימוקים.
  • 3. מסדרים בשכבה מעל הפירה בתבנית ומכסים במחצית השניה.
  • מורחים ביצה טרופה-אפשר ליצור "קישוט"עם שיני מזלג.
  • אופים עד שמשחים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully