קובבה בטטה -פאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ-6 תפוא
- חזה עוף שלם-חתוך לקוביות קטנטנות או טחון
- 2 בצלים גדולים
- צימוקים
- ביצה לצפוי
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את תפוחי האדמה בתוספת מלח ומועכים לפירה. מצננים היטב.משמנים היטב תבנית פאי יפה להגשה ומסדרים בשכבה מחצית מהפירה בצורה מהודקת.
- 2. מטגנים בצל בקוביות קטנות .כשחצי מטוגן מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים רק עד להזהבה.מורידים מהאש מתבלים במלח ומוסיפים צימוקים.
- 3. מסדרים בשכבה מעל הפירה בתבנית ומכסים במחצית השניה.
- מורחים ביצה טרופה-אפשר ליצור "קישוט"עם שיני מזלג.
- אופים עד שמשחים.