- 1. מרתיחים את המרק במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עוד 15 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים עוד שתי דקות, ואז מוסיפים את העגבניות והריחן ומבשלים ללא מכסה במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב מסמיך.
-
- 2. מחממים תנור לחום בינוני. יוצקים מן הרוטב על תחתית כלי הגשה חסין חום ומסדרים על הרוטב שליש מפרוסות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים עוד שכבת רוטב, שכבת תפוחי אדמה ותיבול נוסף, וחוזרים על הכל שוב בשכבה שלישית. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מפזרים למעלה פטרוזיליה ומגישים.
-
- 4 מנות, 110 קלוריות במנה.