וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוסקה חצילים ובשר טחון

מתכון מאת: שרון אהרוני,sharonaharoni@yahoo.com

חציל. Artoday
חציל

מצרכים למתכון

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 2 חצילים גדולים
  • 2 עגבניות טריות
  • 4 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • 1 בצל גדול
  • 4 שיני שום גדולות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • גבינת מוצרלה
  • רבע כוס מים

אופן ההכנה

  • 1.פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 1 וחצי ס"מ.
  • מטגנים את פרוסות החציל משני הצדדים עד שמשחימים.
  • 2.קוצצים את הבצל והשום ומטגנים.
  • 3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטבלים עם פלפל שחור, פפריקה חריפה וכמון.
  • 4. מוסיפים רבע כוס מים.
  • 5. אחרי 10 דקות מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים לאש ממש קטנה, סוגרים את המכסה ומבשלים 10 דקות.
  • 6. מוסיפים את שתי העגבניות הטריות (קלופות ומרוסקות) ואת רסק העגבניות וחצי כוס מים.
  • 7. מוסיפים עוד מהתבלינים לפי הטעם.
  • 8. סוגרים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות.
  • 9. מסדרים שכבה של חצילים מטוגנים על תבנית ומעל שכבה של הבשר הטחון ושכבה של גבינה.
  • ועוד שכבה של חצילים, בשר וגבינה.
  • מעל מפזרים קצת בזיליקום ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שהגבינה משחימה קצת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully