- 1.פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 1 וחצי ס"מ.
- מטגנים את פרוסות החציל משני הצדדים עד שמשחימים.
-
- 2.קוצצים את הבצל והשום ומטגנים.
-
- 3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטבלים עם פלפל שחור, פפריקה חריפה וכמון.
-
- 4. מוסיפים רבע כוס מים.
-
- 5. אחרי 10 דקות מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים לאש ממש קטנה, סוגרים את המכסה ומבשלים 10 דקות.
-
- 6. מוסיפים את שתי העגבניות הטריות (קלופות ומרוסקות) ואת רסק העגבניות וחצי כוס מים.
-
- 7. מוסיפים עוד מהתבלינים לפי הטעם.
-
- 8. סוגרים את הסיר ומבשלים עוד 10 דקות.
-
- 9. מסדרים שכבה של חצילים מטוגנים על תבנית ומעל שכבה של הבשר הטחון ושכבה של גבינה.
- ועוד שכבה של חצילים, בשר וגבינה.
- מעל מפזרים קצת בזיליקום ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות עד שהגבינה משחימה קצת.