- 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומשמנים את השקעים או מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
-
- 2. שמים בקערת המיקסר קמח תופח (או קמח+אבקת אפיה), מלח ופלפל. מעבדים קצרות עם וו הגיטרה (או מערבבים). חותכים את החמאה/מרגרינה לחתיכות קטנות, מוסיפים לקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית (או מערבבים באצבעות לתערובת פירורית).
-
- 3. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים יחד עם הגבינה. מעבדים (או מערבבים) קצרות. מוסיפים בהדרגה את הרוויון, תוך עיבוד במהירות נמוכה (או תוך ערבוב איטי או לישה עדינה) רק עד שהתערובת מתאחדת לבצק. יתכן שלא תשתמשו בכל כמות הרוויון.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ושמים כל אחד בשקע או מסדרים אותם על התבנית המרופדת בנייר. אם רוצים, מברישים בביצה או בחלמון.
-
- 5. אופים 20 דקות, או עד שהלחמניות יציבות ושחומות. מגישים חם או בטמפ' החדר. שומרים בקופסה סגורה במקרר, ניתן להקפיא.