וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי פילה וחזה אווז מעושן

אין שום דבר מושלם יותר מאשר שיפוד בשר איכותי לכבוד יום העצמאות. אייל כץ מראה איך עושים את זה נכון, וגם נותן רעיון טוב לגיוון, בדמות חזה אווז מעושה, ובייקון.

מתכון מאת: אייל כץ, מערכת וואלה

בשר טרי. Artoday
בשר טרי

מצרכים למתכון

  • 1.5 ק"ג פילה בקר
  • 30 פרוסות אווז מעושן (או בייקון) פרוסות לאורך.
  • מלח
  • פלפל
  • מעט חרדל
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים תבלינים עם השמן. פורסים לאורך את חזה האווז או הבייקון
  • 2. על כל שיפוד משפדים כ-5 קוביות פילה כאשר האווז המעושן מקיף כל קובייה.
  • 3. צולים קלות על האש כ-3-5 דקות למידת העשייה הרצויה.
  • 4. מברישים בתערובת השמן, חרדל פלפל ומלח ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully