- 1. מכינים בצק: מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את המלח ומערבבים. מוסיפים את הסוכר והשמרים היבשים ומערבבים (אם משתמשים בשמרים טריים, ממיסים אותם בנפרד בחצי כוס מהמים עם כפית מהסוכר ומשהים כ-10 דקות לתסיסה. לאחר מכן מוסיפים אותם לשאר החומרים ויוצרים בצק.)
-
- 2. מוסיפים את השמן והמים בהדרגה, תוך ערבוב בקרס הלישה במהירות איטית.
-
- 3. לשים את הבצק כ-8 דקות עד שיהיה גמיש ורך. מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה-שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
-
- 4. מכינים את מלית הבשר: מטגנים את הבצל בשמן עד שיעשה שקוף, ומצננים.
-
- 5. מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל המטוגן, מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים לפי הטעם.
-
- 6. מחלקים את הבצק ל-16-18 חלקים שווים ומגלגלים מכל חלק כדור. מכסים את כדורי הבצק במגבת וממתינים 5 דקות.
-
- 7. מרדדים כל כדור על משטח מקומח מעט לעלה בקוטר 10-12 ס"מ ומניחים את העלים בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
-
- 8. שמים מעל כל עיגול בצק כף גדושה ממלית הבשר, משטחים אותה ומפזרים מעל מעט צנוברים.
-
- 9. אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה 220° במשך כ-20 דקות, עד שהבצק ישחים מעט.
-
- 10. מוציאים מהתנור, ומגישים מיד.