וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה מושלמת ברוטב עגבניות ושמנת

מתכון מאת: שיר,sh444@walla.com

פסטה. Artoday
פסטה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה (רצוי צורות פפיון, צדף, בורג...)
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • 2 עגבניות בשלות
  • 1 רסק עגבניות
  • 1 בצל קטן
  • קטשופ חריף- בערך 2 כפות
  • טבסקו- כמה טיפות
  • פפריקה
  • יין אדום- 2 כפות
  • קוביית בזיליקום (או קוביית עשבי תיבול)
  • כפית ממרח עגבניות מיובשות- (מומלץ)

אופן ההכנה

  • 1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן (מומלץ זית), חותכים בצל לקוביות ומטגנים עד שמזהיב.
  • 3. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף למחבת, להמתין עד שייתרככו (ניתן להוסיף טיפה מים למחבת כדי למנוע חריכה).
  • 4. להוסיף את רסק העגבניות עם 1/3 כוס מים, להוסיף את הקטשופ, ממרח העגבניות, הטבסקו, היין והשמנת ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 5. להוסיף את התבלינים+ קורט מלח ופלפל.
  • *ניתן לגוון בתבלינים. תבלינים נוספים שאפשר להוסיף/ להוריד- אבקת תבלין לפיצה, אבקת פטריות פורציני, אבקת מרק עוף פרווה ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully