רביולי/ ניוקי ברוטב שמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת רביולי/ ניוקי
- שמן זית- 4 כפות
- 1 שמנת לבישול 15%
- גבינת עיזים רכה- כ 50 גרם
- שום - רצוי אבקת שום
- שמיר- רצוי טרי.
- אגוז מוסקט- חצי כפית שטוחה
- קוביית עשבי תיבול
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הרביולי/ ניוקי לפי הוראות היצרן.
- 2. מחממים מחבת עם השמן.
- 3. מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ואת גבינת העיזים.
- 4. לבחוש מדי פעם עד שגבינת העיזים נמסה ומתקבל אחיד וסמיך (למי שמעדיף רוטב פחות סמיך מומלץ להוסיף במהלך העירבוב כ 1/5 כוס מים).
- 5. להוסיף את התבלינים