סלט פסטה עם שעועית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם פסטה סלילים
- קופסת שימורים קטנה (410 גרם) שעועית שחורה
- קופסת שימורים קטנה (410 גרם) שעועית אדומה
- חצי כוס עירית קצוצה (אפשר להמיר בפטרוזיליה)
- 3 כפות שמן זית
- 6 כפות מיץ לימון
- 6 כפות שום כתוש
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה
- 2. מסננים את שני סוגי השעועית, שוטפים היטב ומעבירים לקערה
- 3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
- 4. מגישים קר או בטמפרטורת החדר