מרק של טפיוקה וקוקוס עם אננס וליצ'י מסוכרים

מתכון של סבינה ולדמן, סו שף מסעדת "לילית" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קינוח טפיוקה של מסעדת לילית.
קינוח טפיוקה של מסעדת לילית

מצרכים

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 1.5 כוס סוכר
  • 1 כוס טפיוקה
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס פירות מסוכרים: ליצ'י/ אננס/קוקוס
  • 1 כוס פירות טריים:תות, בננה, מלון

אופן ההכנה

  • 1. בסיר שמים את המים, חלב קוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את הטפיוקה, מרתיחים שוב תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לאש קטנה.
  • 3. משאירים 20 דקות ודואגים לערבב כל 5 דקות.
  • 4. בתום הבישול מעבירים לכלי מתאים, מוסיפים את הפירות המסוכרים והחתוכים לקוביות, מערבבים שוב עם הטפיוקה ומצננים במקרר.
  • 5. לפני ההגשה מערבבים שוב, מחלקים לכלי הגשה, ומגישים עם קרח מרוסק ועם הפירות הטריים (שפרוסים גם).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully