פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק של טפיוקה וקוקוס עם אננס וליצ'י מסוכרים

      מתכון של סבינה ולדמן, סו שף מסעדת "לילית" בתל אביב.

      5 מדרגים / 3.25 כוכבים

      קינוח טפיוקה של מסעדת לילית (יח
      קינוח טפיוקה של מסעדת לילית (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-6 מנות:
      • 3 כוסות מים
      • 1 כוס חלב קוקוס
      • 1.5 כוס סוכר
      • 1 כוס טפיוקה
      • קורט מלח
      • 1/2 כוס פירות מסוכרים: ליצ'י/ אננס/קוקוס
      • 1 כוס פירות טריים:תות, בננה, מלון

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר שמים את המים, חלב קוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
      • 2. מוסיפים את הטפיוקה, מרתיחים שוב תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לאש קטנה.
      • 3. משאירים 20 דקות ודואגים לערבב כל 5 דקות.
      • 4. בתום הבישול מעבירים לכלי מתאים, מוסיפים את הפירות המסוכרים והחתוכים לקוביות, מערבבים שוב עם הטפיוקה ומצננים במקרר.
      • 5. לפני ההגשה מערבבים שוב, מחלקים לכלי הגשה, ומגישים עם קרח מרוסק ועם הפירות הטריים (שפרוסים גם).

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -