וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים קלויים

פשוט מאוד וטעים להפליא, בלי טיפת שמן. אמא שלי קולה אותם על מחבת סטייקים שכל יעודה בחיים הוא זה, אבל מי שלא מסתדר עם הריח שזה עושה בבית, יכול לקלות גם בתנור. אני אוהבת, כשכל הפלפלים נגמרים, לטבול לחם ברוטב הנפלא שנשאר- ספוג בטעם, בריח ובצבע הפלפלי.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

פלפלים קלויים ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
פלפלים קלויים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • פלפלים אדומים מהסוג הבשרני העבה, שלמים ושטופים
  • חומץ
  • מיץ לימון
  • מלח, סוכר
  • שיני שום, קלופות וכתושות או חתוכות לפרוסות

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים בשלמותם על מחבת כבדה או בתנור, עד שהקליפה משחירה.
  • 2. מכינים שקית ניילון נקייה שמונחת על צלחת, מכניסים את הפלפלים הקלויים והחמים לשקית וסוגרים. מניחים להתקרר, כחצי שעה-שעה.
  • 3. קולפים את הפלפלים (לא תחת זרם מים, זה הורס את הטעם הקלוי), חותכים לרצועות ומנקים את הגבעול והגרעינים. מניחים את הפלפלים במסננת מעל קערה, לניקוז כל הנוזלים- כחצי שעה או עד שכל הנוזלים ניגרים.
  • 4. שמים את הפלפלים בכלי בעל מכסה. מוסיפים חומץ, מיץ לימון, מלח לפי הטעם, מעט סוכר, שום כתוש או פרוס. מערבבים, מכסים ומניחים קצת לעמוד במקרר לפני האכילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully