וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוגל ירושלמי אותנטי

הגרסה האותנטית לקוגל ירושלמי:

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

ספגטי מקרוני פסטה. ShutterStock
ספגטי מקרוני פסטה

מצרכים למתכון

  • 500 גר' אטריות דקות
  • 4 ביצים טרופות
  • בצל קטן קצוץ דק
  • כפית סוכר
  • ½ כוס שמן קנולה
  • כפית פלפל שחור טחון
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת מעט מהשמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים מלח פלפל וסוכר ומטגנים עוד דקה.
  • 2. מבשלים את האטריות "אל דנטה", כלומר, שלא יהיו רכות לגמרי אלא מעט קשות.
  • 3. מסננים את האטריות ומעבירים לקערה גדולה.
  • 4. מוסיפים את השמן, הבצל המטוגן והביצים הטרופות ובוחשים היטב.
  • 5. מחממים תנור ל 120 מעלות.
  • 6. מעבירים את התערובת ל"סיר פלא" משומן, עוטפים בנייר אלומיניום
  • 7. מניחים במרכז התנור ואופים כל הלילה, כמו ג'חנון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully