וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם דבלים, שום, צ'ילי ורוטב יוגורט

מתכון של ידידי היצירתי, ערן.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!

תאנים. מערכת וואלה!
תאנים

מצרכים למתכון

  • 500 גר' פסטה קצרה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 200 גר גבינת פטה כבשים או עזים מגורדת
  • 7 דבלים פרוסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות של רכז רימונים
  • כפית נענע מיובשת
  • 10 ס"מ כרישה פרוסה לטבעות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • ½ ליטר יוגורט עזים איכותי
  • מלח
  • פלפל
  • מעט צ'ילי
  • כפית זרעי כמון שלמים
  • כפית זרעי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. על מחבת חמה מאד קולים את זרעי הכוסברה, הכמון והפלפל השחור כדקותיים בלבד.
  • 2. בסיר רחב וגדול מחממים שמן זית ומטגנים את הכרשה והשום עד שהם מזהיבים תוך כדי בחישה – להיזהר לא לשרוף.
  • 3. מוסיפים את הדבלים ומקפיצים יחד. מטגנים כדקה.
  • 4. מוסיפים את היוגורט, רכז הרימונים והזרעים הקלויים.
  • 5. כשהיוגורט מגיע לסף רתיחה מוסיפים את הגבינה, בוחשים ונותנים להתעבות על אש נמוכה.
  • 6. מוסיפים את הנענע המיובשת והצ'ילי ובוחשים.
  • 7. מוסיפים לסיר את הפסטה, בוחשים, מבשלים יחד מספר דקות ומגישים.
  • 8. מעטרים בעלה נענע טרי ודבלה או תאנה טרייה חצויה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully