- 1. על מחבת חמה מאד קולים את זרעי הכוסברה, הכמון והפלפל השחור כדקותיים בלבד.
-
- 2. בסיר רחב וגדול מחממים שמן זית ומטגנים את הכרשה והשום עד שהם מזהיבים תוך כדי בחישה להיזהר לא לשרוף.
-
- 3. מוסיפים את הדבלים ומקפיצים יחד. מטגנים כדקה.
-
- 4. מוסיפים את היוגורט, רכז הרימונים והזרעים הקלויים.
-
- 5. כשהיוגורט מגיע לסף רתיחה מוסיפים את הגבינה, בוחשים ונותנים להתעבות על אש נמוכה.
-
- 6. מוסיפים את הנענע המיובשת והצ'ילי ובוחשים.
-
- 7. מוסיפים לסיר את הפסטה, בוחשים, מבשלים יחד מספר דקות ומגישים.
-
- 8. מעטרים בעלה נענע טרי ודבלה או תאנה טרייה חצויה.