פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות בשר ובטטה

      אם אתם מחפשים דרך לגוון את קציצות הבקר שלכם, תשכחו מהדברים הרגילים, ונסו להוסיף אליהן בטטה. זה ייתן מתקתקות לטעם הבשרי, כזו שילדים (ומבוגרים) לא יוכלו לעמוד בפניה.

      6 מדרגים / 3.4 כוכבים

      קציצות מרוקאיות (נמרוד סונדרס)
      קציצות מרוקאיות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 ק"ג בשר בקר טחון
      • 1 בטטה גדולה
      • 1 בצל גדול
      • 2 ביצים
      • 3 כפות פירורי לחם
      • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
      • מלח
      • פלפל שחור
      • 1 כפית קינמון
      • למי שאוהב : חופן צנוברים
      • לרוטב:
      • בצל
      • שמן לטיגון
      • כף יין לבן /אדום
      • מלח
      • פלפל שחור
      • 1/2 כפית קינמון

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים דק את הבצל ומסננים מהנוזלים.
      • 2. קוצצים דק את הבטטה ומוסיפים לבצל.
      • 3. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
      • 4. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון, מוסיפים את הביצים ואת פירורי הלחם.
      • 5. בעזרת הידיים מערבבים את התערבות עד לקבלת עיסה אחידה ומניחים בצד למשך 5-10 דקות.
      • 6. מטגנים בצל חתוך לרצועות בשמן עד לשקיפות.
      • 7. מוסיפים מים עד לגובה של חצי מהקציצות ומוסיפים מלח, פלפל שחור וקינמון. מביאים לרתיחה.
      • 8. מוסיפים 1 כף יין לבן/ אדום ומנמיכים את האש.
      • 9. מגלגלים את כדורי הבשר ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, למשל עשר דקות.
      • 10. מגישים חם.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -