וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות בשר ובטטה

אם אתם מחפשים דרך לגוון את קציצות הבקר שלכם, תשכחו מהדברים הרגילים, ונסו להוסיף אליהן בטטה. זה ייתן מתקתקות לטעם הבשרי, כזו שילדים (ומבוגרים) לא יוכלו לעמוד בפניה.

מתכון מאת: רינת,rindan@013.net

קציצות מרוקאיות. נמרוד סונדרס
קציצות מרוקאיות

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בטטה גדולה
  • 1 בצל גדול
  • 2 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כפית קינמון
  • למי שאוהב : חופן צנוברים
  • לרוטב:
  • בצל
  • שמן לטיגון
  • כף יין לבן /אדום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים דק את הבצל ומסננים מהנוזלים.
  • 2. קוצצים דק את הבטטה ומוסיפים לבצל.
  • 3. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון, מוסיפים את הביצים ואת פירורי הלחם.
  • 5. בעזרת הידיים מערבבים את התערבות עד לקבלת עיסה אחידה ומניחים בצד למשך 5-10 דקות.
  • 6. מטגנים בצל חתוך לרצועות בשמן עד לשקיפות.
  • 7. מוסיפים מים עד לגובה של חצי מהקציצות ומוסיפים מלח, פלפל שחור וקינמון. מביאים לרתיחה.
  • 8. מוסיפים 1 כף יין לבן/ אדום ומנמיכים את האש.
  • 9. מגלגלים את כדורי הבשר ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, למשל עשר דקות.
  • 10. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully