- 1. קוצצים דק את הבצל ומסננים מהנוזלים.
-
- 2. קוצצים דק את הבטטה ומוסיפים לבצל.
-
- 3. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את התערובת לבשר הטחון, מוסיפים את הביצים ואת פירורי הלחם.
-
- 5. בעזרת הידיים מערבבים את התערבות עד לקבלת עיסה אחידה ומניחים בצד למשך 5-10 דקות.
-
- 6. מטגנים בצל חתוך לרצועות בשמן עד לשקיפות.
-
- 7. מוסיפים מים עד לגובה של חצי מהקציצות ומוסיפים מלח, פלפל שחור וקינמון. מביאים לרתיחה.
-
- 8. מוסיפים 1 כף יין לבן/ אדום ומנמיכים את האש.
-
- 9. מגלגלים את כדורי הבשר ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, למשל עשר דקות.
-
- 10. מגישים חם.