וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בננה ספליט עם סורבה בננה וחמוציות

מתכון מאת: הדס,hadas9880770@walla.com

בננות (מועצת הפירות). מערכת וואלה
בננות (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • לסורבה:
  • 5 בננות בשלות
  • 100 גר' חמוציות אדומות או כחולות
  • לבננה ספליט:
  • 3 בננות בשלות
  • סירופ שוקולד
  • אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הסורבה: מקפיאים את הבננות עד שהם מתקשות
  • מעבדים במעבד מזון ומחזירים להקפאה במשך שעתיים. מעבדים במעבד מזון שוב עם החמוציות.
  • 2. מכינים בננה ספליט: אופים את הבננות עם קליפתן בתנור
  • ב180 מעלות עד שהקליפה משחירה.
  • 3. מקלפים את הבננות. מגישים בצלחת, מפזרים סירופ שוקולד ואגוזי מלך על אותה צלחת מגישים שני כדורים של סורבה עם חמוציות לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully