בננה ספליט עם סורבה בננה וחמוציות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לסורבה:
- 5 בננות בשלות
- 100 גר' חמוציות אדומות או כחולות
- לבננה ספליט:
- 3 בננות בשלות
- סירופ שוקולד
- אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הסורבה: מקפיאים את הבננות עד שהם מתקשות
- מעבדים במעבד מזון ומחזירים להקפאה במשך שעתיים. מעבדים במעבד מזון שוב עם החמוציות.
- 2. מכינים בננה ספליט: אופים את הבננות עם קליפתן בתנור
- ב180 מעלות עד שהקליפה משחירה.
- 3. מקלפים את הבננות. מגישים בצלחת, מפזרים סירופ שוקולד ואגוזי מלך על אותה צלחת מגישים שני כדורים של סורבה עם חמוציות לקישוט.