- 1. ממיסים בקערה את השמרים אם המים הפושרים
- ומעבירים לקערת המערבל עם וו הלישה(לחלופין אפשר להשתמש במעבד מזון בעל הלהב מפלסטיק).
-
- 2. מוסיפים את החלב הסוכר והביצים ולשים 30 שניות במהירות נמוכה.מגבירים את המהירות לבינונית מוסיפים את המלח והשמן ולשים שתי דקות נוספות תוך הוספת 2 כוסות הקמח.
-
- 3. מפסיקים את פעולת המערבל מוסיפים את שאר הקמח ומערבבים ידנית בתנועות קיפול עד שהבצק אחיד מכסים את הקערה ומשהים לתפיחה כשעה.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי ס''מ וחצי וקורצים בכוס עיגולים בקוטר 4ס''מ באמצעות כוסית קורצים במרכזו של כל עיגול "חור" שקוטרו כמחצית מקוטר העיגול החיצוני.מכסים ומשהים לתפיחה כחצי שעה נוספת
-
- 5. מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק ומטגנים את הטבעות כדקה מכל צד עד הזהבה מוציאים,מניחים על מגבות נייר ומשהים לצינון.
-
- 4. הזיגוג-שמים את כל מרכיבי הזיגוג בסיר קטן ומחממים תוך ערבוב כ2 דקות או עד שמתקבל מרקם אחיד טובלים את הדונאטס בנוזל החם מצד אחד בלבד ומצננים קצת ,ומגישים.