סלט ברוקולי וקשיו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 גבעולי ברוקולי טרי ירוק
- 2 בצלים סגולים בינונים
- 1 חבילת קשיו (400גר')
- 1 חבילת חמוציות מוקפאות (להשיג בסופרים הגדולים)
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 11-12 עלי חסה שטופים מנוגבים
- לרוטב:
- מיונז,
- פלפל שחור ומלח לטעם,
- חומץ
- שתי כפיות סוכר
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הברוקלי לפרחים יפים בגודל בינוני קטן,
- ופורסים את הבצל הסגול עיגולים עיגולים,
- חותכים את הבצל הירוק בגודל 2 סנטימטר, קורעים את החסה.
- 2. מפזרים את הקשיו והחמוציות בתוך הסלט.
- 3. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת מערבבים 2-3 כפות מיונז, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, 2 כפיות סוכר, ושלוש כפיות חומץ. מערבבים הכל ומגישים עם הסלט.
- סלט תענוג!