וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בגריל עם עשבי תיבול תפ"א ופיקנטי ופריך

מתכון מאת: שדגי בלנחן,sbalnahen@intermail.co.il

עוף. ShutterStock
עוף

מצרכים למתכון

  • 4 רבעי עוף.
  • 2 כפות סויה.
  • 4 ענפי בזיליקום.
  • 4 ענפי פטרוזיליה.
  • 3 שיני שום כתושות.
  • 5 ענפי רוזמרין.
  • פלפל ירוק חריף אחד.
  • פלפל אדום חריף אחד.
  • 8 תפ"א בינוניים.
  • חצי כוס שמן זית.
  • פלפל שחור לפי הטעם.
  • מלח לפי הטעם.
  • פפריקה לפי הטעם.
  • 1 כפית הל.
  • רבע כוס פרורי לחם.
  • 2 כפיות קינמון.

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את העוף בשמן הזית.
  • 2. לאחר מכן מתבלים אותו במעט מלח פלפל פפריקה וקינמון, ומפזרים את פירורי הלחם (כך העוף נעשה פריך וטעים).
  • 3. את תפוחי האדמה חותכים לחצאים וגם עליהם מורחים את השמן ומתבלים
  • 4. פורסים את הפלפלים החריפים.
  • 5. מוסיפים את עשבי התיבול השום הכתוש והפלפלים החריפים.
  • יחד עם רבע כוס מים (רצוי חמימים) והסויה.
  • 6. מחממים תנור לחום של 275 מעלות, מכניסים את העוף לתנור וצולים אותו במשך כ- שעה וחצי-שעתיים.
  • *ניתן להבריש את העוף במעט דבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully