מלוואח מתוק
מתכון של "שלושת האופים" .
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 יחידות מלאווח "שלושת האופים"
- מעט מרגרינה לטיגון
- קופסת אגסים משומרים מסוננת
- לתערובת השוקולד:
- 50 גרם חמאה
- 25 גרם קקאו
- ביצה
- 50 גרם סוכר
אופן ההכנה
- 1. מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים את החמאה במיקרוגל כ-1/2 דקה, מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר והביצה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- 2. מניחים מלאווח במחבת משומנת במעט מרגרינה, מכסים ומטגנים כחמש דקות על אש בינונית. הופכים את המלאווח ומפזרים עליו שני חצאי אגסים פרוסים ושתי כפות מתערובת השוקולד, מעבירים לתנור ואופים 5 דקות בחום בינוני.