וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה גבינת צאן ותאנים בגריל

מנת פתיחה - מוגשת בלווית סלט ארוגולה וענבים ברוטב יין לבן. מתכון של השף רן שמואלי מקייטרינג שמואלי.

מתכון מאת: מערכת וואלה

תאנים טריות. ShutterStock
תאנים טריות

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • 4 פרוסות לחם איטלקי או לחם עשבי תיבול
  • 4 תאנים בשלות פרוסות
  • גבינת צאן רכה בשלה מסוג פרומעז, למשל
  • 1 צרור ארוגולה שטופה
  • 20 ענבי מוסקט או זן ארומטי אחר חתוך לחצאים או רבעים
  • פרוסות שקדים לבנים קלויות מעט
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 4 כפות מיץ ענבים
  • 2 כפות חומץ יין אדום
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מזלפים מעט שמן זית על פרוסות הלחם, מסדרים את התאנים כמניפה ומניחים פרוסות של גבינת צאן. מפזרים מעט פלפל שחור גרוס וקולים בתנור בחום עליון עד שהגבינה נמסה.
  • 2. מערבבים בקערה את הארוגולה, השקדים והענבים. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומתבלים את הסלט.
  • 3. הגשה: עורמים את הסלט בצלחת ומגישים עם 2 ברוסקטות. מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully