פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ראגו פטריות ואטריות

      ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר של דונה היי "פשוט בישול"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר פשוט בישול של דונה היי (מערכת וואלה! NEWS)
      ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר פשוט בישול של דונה היי (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • ½ 2כפות חמאה
      • 1 שן שום כתושה
      • 2 כפיות עלי טימין
      • 750 גר' תערובת פטריות, חצויות
      • ¼ כוס ציר בשר
      • 400 גר' אטריות רחבות
      • 150 גר' גבינת עזים, פרוסה דק

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת רחבה מעל להבה גבוהה. מוסיפים את החמאה, השום והטימין ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות או עד שהן משחימות היטב.
      • 2. מוסיפים את הציר ומבשלים על סף רתיחה 4 דקות, או עד שהפטריות רכות. בינתיים, מבשלים את האטריות בסיר גדול עם מים רותחים ומלח, עד שהן מגיעות לדרגת "אל דנטה". מסננים.
      • 3. מנערים יחדיו את האטריות והפטריות ומחלקים לצלחות הגשה. מניחים על כל מנה פרוסות של גבינת עזים ומגישים. הכמות – 4 מנות.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -