ראגו פטריות ואטריות
ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר של דונה היי "פשוט בישול"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ 2כפות חמאה
- 1 שן שום כתושה
- 2 כפיות עלי טימין
- 750 גר' תערובת פטריות, חצויות
- ¼ כוס ציר בשר
- 400 גר' אטריות רחבות
- 150 גר' גבינת עזים, פרוסה דק
אופן ההכנה
- 1. מחממים מחבת רחבה מעל להבה גבוהה. מוסיפים את החמאה, השום והטימין ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות או עד שהן משחימות היטב.
- 2. מוסיפים את הציר ומבשלים על סף רתיחה 4 דקות, או עד שהפטריות רכות. בינתיים, מבשלים את האטריות בסיר גדול עם מים רותחים ומלח, עד שהן מגיעות לדרגת "אל דנטה". מסננים.
- 3. מנערים יחדיו את האטריות והפטריות ומחלקים לצלחות הגשה. מניחים על כל מנה פרוסות של גבינת עזים ומגישים. הכמות 4 מנות.