וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו פטריות ואטריות

ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר של דונה היי "פשוט בישול"

מתכון מאת: מערכת וואלה

ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר פשוט בישול של דונה היי. מערכת וואלה!
ראגו פטריות ואטריות מתוך הספר פשוט בישול של דונה היי

מצרכים למתכון

  • ½ 2כפות חמאה
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפיות עלי טימין
  • 750 גר' תערובת פטריות, חצויות
  • ¼ כוס ציר בשר
  • 400 גר' אטריות רחבות
  • 150 גר' גבינת עזים, פרוסה דק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת רחבה מעל להבה גבוהה. מוסיפים את החמאה, השום והטימין ומטגנים 30 שניות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות או עד שהן משחימות היטב.
  • 2. מוסיפים את הציר ומבשלים על סף רתיחה 4 דקות, או עד שהפטריות רכות. בינתיים, מבשלים את האטריות בסיר גדול עם מים רותחים ומלח, עד שהן מגיעות לדרגת "אל דנטה". מסננים.
  • 3. מנערים יחדיו את האטריות והפטריות ומחלקים לצלחות הגשה. מניחים על כל מנה פרוסות של גבינת עזים ומגישים. הכמות – 4 מנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully