וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שעועית שחורה עם תרד

המתכון באדיבות חברת שמן "עץ הזית", השף שי עשהאל וד"ר שקשוקה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עלי תרד. ShutterStock
עלי תרד

מצרכים למתכון

  • צרור תרד טרי
  • שעועית אמריקאית – 2 כוסות
  • 1/2 קג' בשר (שריר / רגל ) חתוך לקוביות
  • 3/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 9 שיני שום פלוחות
  • מלח לפי הטעם
  • 3/4 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה לטעמכם האישי
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 2 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס שמן קנולה "עץ הזית" המעושר בויטמין

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב מחממים את השמן, מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל צדדיו, מוציאים את הבשר ומאדים את הבצל עד גוון זגוגי, מוסיפים את התרד ומאדים יחדיו עם הבצל.
  • 2. מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את השעועית, מפזרים את הפפריקה המתוקה, הכורכום ומכסים במים.
  • 3. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לבישול איטי עד ריכוך מלא של הבשר והשעועית, (במידה וחסרים נוזלים יש להוסיף), מוסיפים את תפו"א, מבשלים עד ריכוך ומכבים את האש.
  • 4. מוסיפים את שאר התבלינים והכוסברה ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully