- 1. שמים את פתיתי הסויה בקערה ומכסים במים רותחים (עד לכיסוי ועוד קצת). משהים כרבע שעה, מסננים וסוחטים מהמים (הכי נוח בתוך מסננת).
-
- 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר בינוני. חותכים גס את הבצל והשום ומטגנים קצת. מוסיפים את פתיתי הסויה שהושרו ומערבבים. מבשלים דקה-שתיים תוך ערבוב.
-
- 3. חותכים גס את העגבנייה ומוסיפים. קולפים את החציל, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים. מבשלים דקה-שתיים.
-
- 4. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים דקה-שתיים תוך ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
-
- 5. מוסיפים את 2 כוסות המים, מערבבים, מכסים ומבשלים כחצי שעה, או עד שהירקות רכים מאוד.
-
- 6. לקראת סוף בישול הרוטב מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים ומגישים מיד.