וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה "בולונז" עם פתיתי סויה וחצילים

כאן הרוטב מועשר בחציל שמתבשל עד רכות והתפרקות מוחלטת.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

פסטה עם פתיתי סויה וחצילים ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
פסטה עם פתיתי סויה וחצילים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס פתיתי סויה יבשים +מים רותחים להשריה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול
  • 2-3 שיני שום
  • 1 עגבנייה, אפשרי שתהיה רכה
  • 1 חציל גדול
  • 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות (100 גרם כל אחת)
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה (אפשר גם קצת חריפה)
  • מלח ופלפל
  • 2 כוסות מים
  • חבילת פסטה (400 גרם) בכל צורה שיש לכם

אופן ההכנה

  • 1. שמים את פתיתי הסויה בקערה ומכסים במים רותחים (עד לכיסוי ועוד קצת). משהים כרבע שעה, מסננים וסוחטים מהמים (הכי נוח בתוך מסננת).
  • 2. מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר בינוני. חותכים גס את הבצל והשום ומטגנים קצת. מוסיפים את פתיתי הסויה שהושרו ומערבבים. מבשלים דקה-שתיים תוך ערבוב.
  • 3. חותכים גס את העגבנייה ומוסיפים. קולפים את החציל, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים. מבשלים דקה-שתיים.
  • 4. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים דקה-שתיים תוך ערבוב. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
  • 5. מוסיפים את 2 כוסות המים, מערבבים, מכסים ומבשלים כחצי שעה, או עד שהירקות רכים מאוד.
  • 6. לקראת סוף בישול הרוטב מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully