וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בפורט

מתכון של עידית אלפסי, יקב הר אודם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

יינות בכוסות. ShutterStock
יינות בכוסות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות:
  • 5 כרעי עוף
  • למשרה:
  • ½ כוס שמן זית משובח
  • 1/2 כוס יין פורט (מומלץ של "הר אודם")
  • 1 כף דבש
  • 7 שיני שום שלמות
  • מרק עוף
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • ¼ כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את המשרה: מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, מוסיפים את העוף ומשרים לילה במקרר (או 6 שעות).
  • 2. למחרת בתנור בחום של 200 מעלות +גריל ½ שעה ואז הופכים לצד השני לעוד ½ שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully