פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף בפורט

      מתכון של עידית אלפסי, יקב הר אודם.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      יינות בכוסות (ShutterStock)
      יינות בכוסות (ShutterStock)

      מצרכים

      • חומרים ל-5 מנות:
      • 5 כרעי עוף
      • למשרה:
      • ½ כוס שמן זית משובח
      • 1/2 כוס יין פורט (מומלץ של "הר אודם")
      • 1 כף דבש
      • 7 שיני שום שלמות
      • מרק עוף
      • פלפל ומלח לפי הטעם
      • ¼ כפית אגוז מוסקט

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את המשרה: מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, מוסיפים את העוף ומשרים לילה במקרר (או 6 שעות).
      • 2. למחרת בתנור בחום של 200 מעלות +גריל ½ שעה ואז הופכים לצד השני לעוד ½ שעה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -