נושאים חמים

ממולאים בקוסקוס מלא

מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'

מצרכים

  • שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן בתוספת 2 כפיות כמון של "מקורמיק"
  • עלי בזילקום קצוץ דק בערך 4 גבעולים
  • גבעול נענע קצוץ דק
  • 500 גר' בשר טחון (אפשר גם בלי)
  • 200 גר' צנוברים
  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • 4 כפיות פפריקה של "מקורמיק"
  • 2 כפיות א.בצל של "מקורמיק"
  • 2 כפיות עלי טרגון של "מקורמיק"
  • 6 פלפלים אדומים
  • 6 עגבניות
  • 3 חצלים בגודל בינוני
  • 4 שיני שום
  • 2 כפיות עלי טימין של "מקורמיק"
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים הירקות למילוי: חוצים את החצילים לרוחב כך שמקבלים 2 סירות. מרוקנים בעדינות את תוכנם.
  • 2. חותכים בעדינות את קצה הפלפל לרוחבו כך שנוצר מכסה לפלפל. מרוקנים את התוכן.
  • 3. חותכים בעדינות את קצה העגבניה לרוחבה כך שנוצר מכסה לעגבניה.מרוקנים את התוכן.
  • 4. מכינים את המילוי: מטגנים קלות את הבשר ומעבירים לקערה. מוסיפים את: הצנוברים, 2 כפיות פפריקה,אבקת הבצל, פטרוזליה, קוסקוס, ומעט מלח. מערבבים.
  • 5. ממלאים את הפלפלים וסירות החצילים.
  • 6. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת, מוסיפים 4 שיני שום, עגבניות מרוסקות, נענע, בזיליקום, 2 כפיות פפריקה, עלי טרגון, ועלי טימין.
  • 7. מחממים את התנור ל-180 מעלות. שופכים 2 שליש מהרוטב על תבנית מניחים את הפלפלים והחצילים שופכים עליהם את יתר הרוטב מכסים ברדיד אלומנים ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  • 8. מסירים את רדיד האלומניום ומעבירים לגריל לעשר דקות נוספות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת