פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ממולאים בקוסקוס מלא

      מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן בתוספת 2 כפיות כמון של "מקורמיק"
      • עלי בזילקום קצוץ דק בערך 4 גבעולים
      • גבעול נענע קצוץ דק
      • 500 גר' בשר טחון (אפשר גם בלי)
      • 200 גר' צנוברים
      • קופסת עגבניות מרוסקות
      • 4 כפיות פפריקה של "מקורמיק"
      • 2 כפיות א.בצל של "מקורמיק"
      • 2 כפיות עלי טרגון של "מקורמיק"
      • 6 פלפלים אדומים
      • 6 עגבניות
      • 3 חצלים בגודל בינוני
      • 4 שיני שום
      • 2 כפיות עלי טימין של "מקורמיק"
      • מלח לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים הירקות למילוי: חוצים את החצילים לרוחב כך שמקבלים 2 סירות. מרוקנים בעדינות את תוכנם.
      • 2. חותכים בעדינות את קצה הפלפל לרוחבו כך שנוצר מכסה לפלפל. מרוקנים את התוכן.
      • 3. חותכים בעדינות את קצה העגבניה לרוחבה כך שנוצר מכסה לעגבניה.מרוקנים את התוכן.
      • 4. מכינים את המילוי: מטגנים קלות את הבשר ומעבירים לקערה. מוסיפים את: הצנוברים, 2 כפיות פפריקה,אבקת הבצל, פטרוזליה, קוסקוס, ומעט מלח. מערבבים.
      • 5. ממלאים את הפלפלים וסירות החצילים.
      • 6. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת, מוסיפים 4 שיני שום, עגבניות מרוסקות, נענע, בזיליקום, 2 כפיות פפריקה, עלי טרגון, ועלי טימין.
      • 7. מחממים את התנור ל-180 מעלות. שופכים 2 שליש מהרוטב על תבנית מניחים את הפלפלים והחצילים שופכים עליהם את יתר הרוטב מכסים ברדיד אלומנים ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
      • 8. מסירים את רדיד האלומניום ומעבירים לגריל לעשר דקות נוספות.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות