- 1. מכינים הירקות למילוי: חוצים את החצילים לרוחב כך שמקבלים 2 סירות. מרוקנים בעדינות את תוכנם.
-
- 2. חותכים בעדינות את קצה הפלפל לרוחבו כך שנוצר מכסה לפלפל. מרוקנים את התוכן.
-
- 3. חותכים בעדינות את קצה העגבניה לרוחבה כך שנוצר מכסה לעגבניה.מרוקנים את התוכן.
-
- 4. מכינים את המילוי: מטגנים קלות את הבשר ומעבירים לקערה. מוסיפים את: הצנוברים, 2 כפיות פפריקה,אבקת הבצל, פטרוזליה, קוסקוס, ומעט מלח. מערבבים.
-
- 5. ממלאים את הפלפלים וסירות החצילים.
-
- 6. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת, מוסיפים 4 שיני שום, עגבניות מרוסקות, נענע, בזיליקום, 2 כפיות פפריקה, עלי טרגון, ועלי טימין.
-
- 7. מחממים את התנור ל-180 מעלות. שופכים 2 שליש מהרוטב על תבנית מניחים את הפלפלים והחצילים שופכים עליהם את יתר הרוטב מכסים ברדיד אלומנים ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
-
- 8. מסירים את רדיד האלומניום ומעבירים לגריל לעשר דקות נוספות.