פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס

      מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • מנה יפה וצבעונית, מתאימה לכל ארוחה, הקוסקוס סופג את הרוטב ומשאיר אותנו עם טעם נפלא.
      • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של "מקורמיק"
      • 8 שוקי עוף
      • 4 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
      • 2 כפות שמן קנולה
      • 2 צרורות פטרוזליה קצוצה גס
      • 1כפית אבקת צ'ילי של "מקורמיק"
      • 2 כפיות כורכום של "מקורמיק"
      • 2 כפיות תערובת לעוף של "מקורמיק".
      • 1/2 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את שוקי העוף על מחבת חמה עם 2 כפות שמן קנולה 2 דקות מכל צד (עד להזהבה).
      • 2. מוציאים את שוקי העוף מהמחבת ומכניסים את הבצל ל-2-3 דקות עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את יתר המרכיבים פרט לפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דק'.
      • 3. מוסיפים את הפטרוזליה ומבשלים לחמש דקות נוספות, מגישים חם על קוסקוס.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות