פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס

      שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס, מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מצרכים

      • מנה יפה וצבעונית, מתאימה לכל ארוחה, הקוסקוס סופג את הרוטב ומשאיר אותנו עם טעם נפלא.
      • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של "מקורמיק"
      • 8 שוקי עוף
      • 4 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
      • 2 כפות שמן קנולה
      • 2 צרורות פטרוזליה קצוצה גס
      • 1כפית אבקת צ'ילי של "מקורמיק"
      • 2 כפיות כורכום של "מקורמיק"
      • 2 כפיות תערובת לעוף של "מקורמיק".
      • 1/2 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את שוקי העוף על מחבת חמה עם 2 כפות שמן קנולה 2 דקות מכל צד (עד להזהבה).
      • 2. מוציאים את שוקי העוף מהמחבת ומכניסים את הבצל ל-2-3 דקות עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את יתר המרכיבים פרט לפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דק'.
      • 3. מוסיפים את הפטרוזליה ומבשלים לחמש דקות נוספות, מגישים חם על קוסקוס.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות