נושאים חמים

שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס

מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'

מצרכים

  • מנה יפה וצבעונית, מתאימה לכל ארוחה, הקוסקוס סופג את הרוטב ומשאיר אותנו עם טעם נפלא.
  • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של "מקורמיק"
  • 8 שוקי עוף
  • 4 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 צרורות פטרוזליה קצוצה גס
  • 1כפית אבקת צ'ילי של "מקורמיק"
  • 2 כפיות כורכום של "מקורמיק"
  • 2 כפיות תערובת לעוף של "מקורמיק".
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את שוקי העוף על מחבת חמה עם 2 כפות שמן קנולה 2 דקות מכל צד (עד להזהבה).
  • 2. מוציאים את שוקי העוף מהמחבת ומכניסים את הבצל ל-2-3 דקות עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את יתר המרכיבים פרט לפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דק'.
  • 3. מוסיפים את הפטרוזליה ומבשלים לחמש דקות נוספות, מגישים חם על קוסקוס.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת