שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס
שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס, מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מנה יפה וצבעונית, מתאימה לכל ארוחה, הקוסקוס סופג את הרוטב ומשאיר אותנו עם טעם נפלא.
- 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של "מקורמיק"
- 8 שוקי עוף
- 4 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 צרורות פטרוזליה קצוצה גס
- 1כפית אבקת צ'ילי של "מקורמיק"
- 2 כפיות כורכום של "מקורמיק"
- 2 כפיות תערובת לעוף של "מקורמיק".
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את שוקי העוף על מחבת חמה עם 2 כפות שמן קנולה 2 דקות מכל צד (עד להזהבה).
- 2. מוציאים את שוקי העוף מהמחבת ומכניסים את הבצל ל-2-3 דקות עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את יתר המרכיבים פרט לפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דק'.
- 3. מוסיפים את הפטרוזליה ומבשלים לחמש דקות נוספות, מגישים חם על קוסקוס.