וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות בקר עם זיתים שחורים

מתכון של חברת 'קוסקוס מזון' ו'סידס דברים טובים' מגישים לכם מתכון מיוחד של קציצות בקר, המגיעות ברוטב עגבניות חמצמץ, בתוספת זיתים שחורים, וקוסקוס.

מתכון מאת: לילוש, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה" מבושל ע"פ הוראות היצרן עם שתי כפיות כורכום של "מקורמיק"
  • מצרכים לקציצות:
  • 500 גר' בשר טחון
  • 1 בצל, 1 גזר
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 כפיות כמון של "מקורמיק"
  • 2 כפיות תערובת חריפה של "מקורמיק"
  • 2 כפיות תערובת איטלקית של "מקורמיק"
  • 1 קופסת זיתים שחורים מגולענים
  • מלח לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון
  • לרוטב:
  • 2 שיני שום
  • 1 חבילת רסק עגבניות,2 עגבניות חתוכות גס ללא הקליפה
  • 1 קופסת זיתים שחורים מגולענים,1/2 כוס מים
  • 2 כפיות פפריקה
  • 2 כפיות תערובת חריפה של "מקורמיק" תבלינים (לא חובה)
  • כפית פלפל לבן של "מקורמיק"
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים קלות עד לסגירת הבשר בסיר.
  • 2. מכינים את הרוטב: מטגנים קלות את השום, מוסיפים את העגבניות, הזיתים רסק העגבניות המים והתבלינים מביאים לרתיחה, מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.
  • 3. מגישים על קוסקוס עם הרוטב.
  • שוקי עוף בבצל ופטרוזליה עם קוסקוס

  • ממולאים בקוסקוס מלא

  • סלט חצילים עגבניות וקוסקוס מלא

  • קוסקוס מלא עם טופו אפונה וגזר

  • וייסבראטן פיטריות וערמונים

  • כבד עגל ביין אדום

  • סלט אטריות רענן

  • תבשיל קארי עם פרוסות שייטל צרובות

  • קדירת בקר ים תיכונית

  • כריך קורנביף

  • מרק קובה סלק

  • פיתה שרופה עם בשר וביצה

  • אוסובוקו וארטישוק ירושלמי

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully