וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חיתוכיות שיבולת שועל

חטיפים טעימים שמכינים במהירות בסיר אחד.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

חיתוכיות שיבולת שועל ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה!
חיתוכיות שיבולת שועל ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חמאה
  • 1/3 כוס דבש
  • 1/3 כוס ריבה מכל סוג
  • 1/3 כוס אגוזי מלך או פקאן
  • 1/3 כוס חמוציות מיובשות (או צימוקים)
  • 2.5 כוסות שיבולת שועל עדינה (פתיתים)
  • * תבנית מלבנית בינונית (בערך בגודל 20 על 30)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות, משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
  • 2. בסיר בינוני שמים חמאה, דבש וריבה ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהכל נמס.
  • 3. מוסיפים לסיר שיבולת השועל, אגוזים וחמוציות (או צימוקים) ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית ומשטחים.
  • 4. אופים 15-20 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומזהיבה. מצננים לגמרי, חותכים לריבועים או מלבנים ושומרים בכלי סגור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully