וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנייה עגל בחציל קלוי

המתכון מאת השף אלון גונן, מסעדת אל בריו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סנייה  עגל בחציל קלוי וטחינה של מסעדת אל בריו.
סנייה עגל בחציל קלוי וטחינה של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • ק"ג בשר טחון של עגל ( טחון גס)
  • 5 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות דקות
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוצה
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • חופן עלי נענע קצוצה
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 2 כפות טימין טרי
  • 2 כפות זעתר טרי ( עכשיו זו העונה )
  • 4 חצילים בינוניים קלויים על האש ומנוקים מקליפה וקצוצים גס
  • טחינה גולמית לקישוט
  • חצי כוס שמן זית
  • 5 כפות חוויג' למרק
  • מלח,פלפל שחור
  • חצי ליטר מים רותחים או ציר עוף

אופן ההכנה

  • 1. בסיר שטוח מחממים שמן זית ומכניסים את הבצל. מטגנים עד שמזהיב קלות,מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים ,שופכים את המים הרותחים ומערבבים עד לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את החוויג' ואת כל עשבי תיבול הקצוצים ומערבבים. לאחר שהבשר ועשבי התיבול מתחברים ביחד, מוסיפים את החציל הקלוי ,השום, ג'ינג'ר מלח והפלפל השחור.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש .
  • 3. מבשלים כרבע שעה טועמים ומתקנים תיבול.
  • 4. להגשה: מוזגים לצלחת עמוקה או מוזגים לכלי חרס ומקשטים בכף טחינה גולמית במרכז ובעשבי תיבול טריים. להגיש עם לחם שחור בצל וצנוניות ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully