וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס בנענע ומנגו

הסוד למנה הזו נעוץ כולו בטעמים שמעניקים לדג מעצמם: החל מהנענע שנותנת זריקת טריות, דרך הג'ינג'ר המעקצץ, ועד למנגו שחולק את מתיקותו.

מתכון מאת: רינה,ab31@bezeqint.net

דניס במסעדת אל מרסא. דרור כץ,
דניס במסעדת אל מרסא/דרור כץ

מצרכים למתכון

  • 2 דגי דניס בינוניים
  • חצי מנגו בשל חתוך לקוביות
  • 3 כפות נענע קצוצה
  • כפית וחצי שום כתוש
  • מעט ג'ינגר קצוץ
  • חצי כוס יין לבן טוב
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הדגים וממליחים, מניחים בצד לחצי שעה.
  • 2. בקערה קטנה מוסיפים את כל הרכיבים ומערבבים היטב.
  • 3. שוטפים טוב את הדגים וטובלים משני הצדדים ובפנים ברוטב שהתקבל.
  • 4. מניחים את את הדגים בתבנית מתאימה שופכים מעליהם את שארית הרוטב, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה בחום של 180 מעלות.
  • 5. לקראת הסוף מסירים את הנייר ל-15 דקות.
  • להגיש חם !

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully