דניס בנענע ומנגו
הסוד למנה הזו נעוץ כולו בטעמים שמעניקים לדג מעצמם: החל מהנענע שנותנת זריקת טריות, דרך הג'ינג'ר המעקצץ, ועד למנגו שחולק את מתיקותו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 דגי דניס בינוניים
- חצי מנגו בשל חתוך לקוביות
- 3 כפות נענע קצוצה
- כפית וחצי שום כתוש
- מעט ג'ינגר קצוץ
- חצי כוס יין לבן טוב
- רבע כוס שמן זית
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הדגים וממליחים, מניחים בצד לחצי שעה.
- 2. בקערה קטנה מוסיפים את כל הרכיבים ומערבבים היטב.
- 3. שוטפים טוב את הדגים וטובלים משני הצדדים ובפנים ברוטב שהתקבל.
- 4. מניחים את את הדגים בתבנית מתאימה שופכים מעליהם את שארית הרוטב, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה בחום של 180 מעלות.
- 5. לקראת הסוף מסירים את הנייר ל-15 דקות.
- להגיש חם !