וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוקי ערמונים עם פילה דג ים בחמאת שקדים

מתכון של השף ג'ורג'יו סופינו, מסעדת פסטה מיאה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ניוקי ערמונים של פסטה מיה.
ניוקי ערמונים של פסטה מיה

מצרכים למתכון

  • לניוקי:
  • 1 ק"ג פירה עם חמאה מתפוחי אדמה שבושלו בחלב
  • 600 גר' קמח לבן
  • 400 גר' קמח מלא
  • 2 ביצים
  • חצי ק"ג מחית מערמונים קלויים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • למנה:
  • פילה דג ים
  • 50 גר' שקדים לבנים קלופים
  • 50 גר' חמאה
  • מלח פלפל
  • לימון
  • 5 ערמונים קלויים קלופים ופרוסים
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הניוקי: מערבבים את כל החומרים יחדיו. אם הבלילה דביקה מדי, מוסיפים מעט קמח.
  • 2. על משטח מקומח, מגוללים מהתערובת רולדות ארוכות ודקות בקוטר של כס"מ.
  • 3. חותכים את הרולדות למקטעים באורך של כשני ס"מ, ומעבירים לסיר מים רותח.
  • 4. ברגע שהניוקי צפים על פני המים הם מוכנים.
  • 5. מכינים את המנה: מקפיצים את הניוקי במחבת עם חמאה, שקדים ופרוסות הערמונים למשך כ-3 דקות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. במקביל, צולים את פילה הדג על מחבת עם שמן זית או בתנור בחום גבוה גם כשלוש דקות.
  • 6. מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה, מניחים לצד הניוקי את הפילה הצלוי וחצי לימון לתיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully