- 1. מכינים את הניוקי: מערבבים את כל החומרים יחדיו. אם הבלילה דביקה מדי, מוסיפים מעט קמח.
-
- 2. על משטח מקומח, מגוללים מהתערובת רולדות ארוכות ודקות בקוטר של כס"מ.
-
- 3. חותכים את הרולדות למקטעים באורך של כשני ס"מ, ומעבירים לסיר מים רותח.
-
- 4. ברגע שהניוקי צפים על פני המים הם מוכנים.
-
- 5. מכינים את המנה: מקפיצים את הניוקי במחבת עם חמאה, שקדים ופרוסות הערמונים למשך כ-3 דקות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. במקביל, צולים את פילה הדג על מחבת עם שמן זית או בתנור בחום גבוה גם כשלוש דקות.
-
- 6. מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה, מניחים לצד הניוקי את הפילה הצלוי וחצי לימון לתיבול.