וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוסובוקו בקר

השף אורי וקסלר ממסעדה "מימה" שברעננה מספק מתכון להכנת אוסובוקו באפיה בתנור, לחובבי הבשר הנימוח, הריחני והמענג, שמצריך קצת סבלנות.

מתכון מאת: השף אורי וקסלר מסעדת מימה ברעננה, מערכת וואלה

אוסובוקו בקר.
אוסובוקו בקר

מצרכים למתכון

  • 2 פרוסות אוסובוקו
  • 1 בצל שטוף לא מקולף חתוך לקוביות
  • 1 גזר שטוף לא מקולף חתוך לקוביות
  • 1 גבעול סלרי שטוף חתוך לקוביות
  • כרישה שטופה חתוכה לקוביות
  • 1 גבעול טימין
  • 2 עלי דפנה
  • קוביות ציר בקר קנור
  • 1 כוס יין אדום לבישול
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 ליטר מים
  • מעט קמח מתובל במלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. טובלים את פרוסות הבשר בקמח.
  • 2. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן. סוגרים את הבשר במחבת ושופכים את שאריות השמן. מוסיפים את הירקות מטגנים מעט ומוסיפים את הסוכר ואת היין. מצמצמים מוסיפים את המים ואת ציר הבקר מביאים לרתיחה.
  • 4. מסדרים את הירקות בתבנית ועליהם מניחים את פרוסות הבשר. שופכים לתוך התבנית את הנוזלים ומכסים. מכניסים לתנור לשעתיים וחצי בערך או עד שהבשר רך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully