סלט עוף במרינדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חזות עוף נקיים וחתוכים לרצועות.
- מעט שמן
- למרינדה:
- 2 כפות חרדל
- 2 כפות דבש
- 2 כפות פפריקה
- מלח ופלפל
- מעט חומץ בלסמי
- 1/3 חומץ על 2/3 שמן
- לסלט:
- לבחירתכם: עלי בייבי או חסה או תרד (או שילוב של שלושתם)
- עגבניות שרי חתוכות לחצאים או רבעים.
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בצנצנת את חומרי המרינדה.
- 2. משרים את העוף במרינדה בערך שעתיים.
- 3. בינתיים מכינים את הסלט: בקערה שטוחה גדולה מערבבים את העלים ומניחים את עגבניות השרי על העלים.
- 4. מטגנים את העוף ומפזרים על העלים.
- מגישים מיד.