וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טחול ממולא

מתכון של מסעדת סנדר

מתכון מאת: מערכת וואלה

טחול ממולא של מסעדת סנדר.
טחול ממולא של מסעדת סנדר

מצרכים למתכון

  • טחול גדול
  • כוס קמח
  • 4 בצלים בינוניים
  • חצי קילו שומן קצוץ (מורכב מ500 גרם בקר, 100 גרם עוף ו50 גרם כבש)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הבצלים ומטגנים קלות. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם השומן הקצוץ. מוסיפים את הקמח הפלפל והמלח (לפי הטעם הרצוי) ומערבבים טוב.
  • 2. יוצרים כיס בטחול וממלאים אותו בתערובת שנוצרה. תופרים את הכיס בעדינות ומבשלים למשך שעתיים בסיר עם מים המכסים את הטחול. לאחר מכן מכניסים את הטחול המבושל למקרר למשך יום שלם.
  • 3. לאחר יום של קירור מוציאים את הטחול ופורסים לפרוסות. מטגנים את הפרוסות במחבת עם שמן עד למצב של הזהבה. מומלץ להגיש ברוטב גולש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully