וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ירוק עם נקניק איטלקי, קיווי ואגוזי מלך

מתכון של השף אלון גונן, מסעדת אל בריו לסלט ירוק

מתכון מאת: מערכת וואלה

נקניק איטלקי עם קיווי ואגוזי מלך של אל בריו.
נקניק איטלקי עם קיווי ואגוזי מלך של אל בריו

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג עלי חסה מסוגים שונים (עלי בייבי, חסה ערבית, אמריקאית וכד')
  • נקניק איטלקי פורשוטו
  • קיווי טרי
  • חופן אגוזי מלך
  • לרוטב:
  • 2 כפות חרדל
  • חצי כוס שמן זית משובח
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 2 כפות דבש תמרים

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את עלי החסה וקורעים לחתיכות בינוניות.
  • חותכים את הנקניק לרצועות עבות ומטגנים במחבת טפלון ללא תוספת שומן עד שהנקניק נהיה קריספי.
  • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב עד למיזוגם.
  • 3. הגשה: שמים בקערות אישיות את העלים ומעליהם מזלפים לכל קערה 3 כפות מהרוטב, חותכים טבעות של פרי הקיווי ומסדרים על החסות, מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים ואת הנקניק ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully