- 1. בקערה מערבבים את הדבש, השום, טימין, גרידת לימון וסירופ הרימונים עד ליצירת מרקם אחיד, ובזילוף איטי מוסיפים את שמן הזית תוך כדי ערבוב תמידי בעזרת מטרפה. מתקנים טעמים בעזרת מלח ופלפל.
-
- 2. מפלפלים מעט את חזה העוף לפני ההשרייה במרינדה.
- ממולץ להשרות את העוף לפחות ללילה לפני הצלייה.
-
- 3. מכינים את הלביבות: מקלפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות. מבשלים במים עד לריכוך, מסננים ומועכים למחית חלקה. בשלב זה מוסיפים את החמאה, הג'ינג'ר הצ'ילי מתוק מלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
-
- 4. מקפלים את התפוחים חותכים לקוביות קטנות וסימטריות שכן הן יהיו חלק מהבטטות.
-
- 5. במחבת חמה מקפיצים את התפוחים עם חמאה, קינמון ומעט סוכר חום עד לריכוך חלקי.
-
- 6. מערבבים את התפוחים עם הבטטה עד ליצירת מחית אחידה. לאחר שהמחית התקררה במקרר, נכין ממנה לביבות אותן נצפה בפירורי לחם ונטגן במחבת בשמן דק עד להזהבה.
-
- 7. צולים את חזה העוף על מחבת פסים חמה או בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה. לאחר מכן מניחים את על צמד לביבות חמות ומקשטים בענף טימין ובגרגרי רימון.