וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלי פילו במילוי נאשי וטלה

המתכון באדיבות שף סהר רפאל ממסעדת כרמים במושב סגולה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עלי פילו ממולאים של מסעדת כרמים.
עלי פילו ממולאים של מסעדת כרמים

מצרכים למתכון

  • עלי פילו
  • חמאה מומסת
  • מצרכים למילוי:
  • 2 יחידות נאשי קצוץ לקוביות קטנות ומאודה במחבת מספר דקות להתרככות
  • בשר טלה משובח טחון
  • בצל לבן קצוץ דק
  • גזר קצוץ דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • צנוברים קלויים קלות
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבתו. מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות.
  • 2. מוסיפים את בשר הטלה ומערבבים , מוסיפים את קוביות הנאשי המאודות ויחד מערבבים עד בישול מלא.
  • 3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתקרר.
  • אחרי שהתקרר, מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 4. את עלי הפילו מסדרים בריבועים של 6X6 ס"מ כל אחד. בעזרת כפית מוסיפים את המילוי במרכז כל ריבוע.
  • סוגרים שתי קצוות מקבילים כלפי פנים ומגלגלים כך שייווצר גליל סגור.
  • 5. לפני ההגשה מחממים כ- 4 דקות בתנור בחום של 220 מעלות ומקשטים באבקת סוכר. ניתן להגיש גם בליווי רוטב מתוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully