- 1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבתו. מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות.
-
- 2. מוסיפים את בשר הטלה ומערבבים , מוסיפים את קוביות הנאשי המאודות ויחד מערבבים עד בישול מלא.
-
- 3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים להתקרר.
- אחרי שהתקרר, מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומערבבים לתערובת אחידה.
-
- 4. את עלי הפילו מסדרים בריבועים של 6X6 ס"מ כל אחד. בעזרת כפית מוסיפים את המילוי במרכז כל ריבוע.
- סוגרים שתי קצוות מקבילים כלפי פנים ומגלגלים כך שייווצר גליל סגור.
-
- 5. לפני ההגשה מחממים כ- 4 דקות בתנור בחום של 220 מעלות ומקשטים באבקת סוכר. ניתן להגיש גם בליווי רוטב מתוק.