וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קאדה

מתכון מאת: טל,talbar17@walla.com

בצק ולצדו מערוך. ShutterStock
בצק ולצדו מערוך

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 2 כפות שמרים יבשים \ 50 גר שמרים טריים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 1 ק"ג של גבינת חמד - (לגרד בפומפיה גסה).

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד, הבצק צריך ליהיות דביק.
  • 2. לכסות בניילון ולעטוף במגבת.לתת לבצק לתפוח שעה.
  • 3. כעבור שעה ללוש שוב ולתת לתפוח שנית חצי שעה.
  • 4. ליצור כדורים, למלא אותם בגבינה מלוחה, לסגור את הבצק טו ולרדד בעזרת מערוך לצורה של עיגול.
  • 5. לחמם מחבת ללא שמן ולחמם את המאפה משני הכיוונים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully