קאדה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג קמח לבן
- 2 כפות שמרים יבשים \ 50 גר שמרים טריים
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
- 3 כוסות מים פושרים
- 1 ק"ג של גבינת חמד - (לגרד בפומפיה גסה).
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד, הבצק צריך ליהיות דביק.
- 2. לכסות בניילון ולעטוף במגבת.לתת לבצק לתפוח שעה.
- 3. כעבור שעה ללוש שוב ולתת לתפוח שנית חצי שעה.
- 4. ליצור כדורים, למלא אותם בגבינה מלוחה, לסגור את הבצק טו ולרדד בעזרת מערוך לצורה של עיגול.
- 5. לחמם מחבת ללא שמן ולחמם את המאפה משני הכיוונים