חזה עוף ברוטב לימון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חזה עוף
- מיץ מחצי לימון
- קמח
- סוכר
- חצי כוס יין לבן
- 2 כפות שמן זית (לטיגון)
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. טובלים את חזה העוף בקמח משני הצדדים ומטגנים אותו בשמן משני הצדדים (עד שהוא נהייה לבן).
- 2. מוסיפים את מיץ הלימון,יין לבן,מלח,פלפל, מעט סוכר, (ניתן להכין מראש כתערובת ולשפוך בבת אחת) ולהמשיך לגן משני הצדדים כ-5 דקות.
- 3. ניתן להגיש על מצע פרוסות לימון ולהזליף מעל את הרוטב שנשאר במחבת, בתוספת תפוחי אדמה (מבושלים, מטוגנים, אפויים, ממולאים לא משנה..)
- בתאבון!!!!