- 1 . מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
- 2. מחממים תנור ל 180 מעלות.
-
- 3. מחממים במחבת גדולה (שתוכל להכיל בהמשך את כל כמות הפסטה) את השמן והחמאה.
-
- 4. מוסיפים את הכרישה ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב (זהירות לא לשרוף)
-
- 5. מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים כעשר דקות. בוחשים מדי פעם.
-
- 6. מוסיפים את הוודקה ובוחשים.
-
- 7. מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים אגוזים ומסירים מהאש לאחר דקה.
-
- 8. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את הפסטה, הקשקבל, הריקוטה, הביצים והבצל הירוק.
-
- 9. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ30 דקות. זורים פרמז'ן ואופים עוד 5 דקות.