פלפלים ממולאים בסביצ'ה אנטיאס
הסוד להכנת סביצ'ה טוב הוא בתיבול. יותר מדי ממנו יעלים את טעם הדג. פחות ממנו, והוא עלול להישאר סתמי. השף אורן רביד מרשת "קפה קפה" ממלא פלפלים בקלי קלות.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 24 יח' פלפל גמדי (ניתן להשיג אצל ירקנים מובחרים)
- 500 גרם פילה אינטיאס טרי, נקי מעצמות וחתוך לקוביות (ניתן להשתמש בדגי ים אחרים בעלי מרקם שומני כגון טונה או סלמון)
- ½ בצל אדום קצוץ דק
- 1 לימון סחוט
- ½ כוס כוסברה קצוצה גס
- ½ כפית פלפל שאטה גרוס
- מלח לפי הטעם
- 4 כפות שמן זית כתית מעולה
אופן ההכנה
- 1. לחתוך את קצוות הפלפלים.
- 2. לערבב את כל המרכיבים, לתבל, ולהוסיף את שמן הזית.
- 3. למלא את הפלפלים, ולהגיש קר.