וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסיונים בניחוח ורדים

מתכון מאת: אמבר,KARMA.INTER@GMAIL.COM

עוף. Artoday
עוף

מצרכים למתכון

  • 2 פסיונים (אפשר גם שלווים)
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס גס
  • מעט שמן
  • מלח לפי הטעם
  • 3-4 גבעולי סלרי קצוץ
  • 6 גזרים
  • 8 תפוחי אדמה קטנטנים
  • 1 ראש שום קלוף
  • למשרה:
  • 1 בקבוק יין אדום לקינוח-פורט
  • 4\1 כוס מי ורדים
  • חופן תפרחות ורדים מיובשות
  • 1 גבעול רוזמרין
  • 1 גבעול תימין
  • 4\1 כוס סויה כהה
  • 3-4 כפות דבש
  • למי שאוהב- אפשר להוסיף חצי כפית בהרט משובח

אופן ההכנה

  • 1. זורים על הפסיונים מלח ופלפל ונועצים בתוכם מחצית מכמות שיני השום.
  • 2. מחממים שמן מעט בסיר וצולים את הפסיונים מעט מכל צד- ומעבירים לצלחת
  • 3. לתוך אותו הסיר- מוסיפים את הגזר,סלרי,תפוחי האדמה, שומים ומערבבים על אש בינונית למשך מספר דקות
  • 4. מוסיפים את הפסיונים , מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה ויוצקים לסיר.
  • 5. מבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל -200 מעלות באופציית גריל
  • 6. מעבירים את תכולת הסיר לתבנית ואופים 20-30 דקות
  • הצעת הגשה:
  • אפשר לקשט בתפרחות הורדים או בעלי ורדים טריים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully